CNC JANKOVIĆ

USKORO PONOVO SA VAMA

 U cilju unapređenja poslovanja, počeli smo rad na modernizaciji sajta. Ovde možete videti samo delić onoga što vas očekuje, molimo vas za strpljenje, ostalo je još sam nekoliko dana do završetka novog, modernijeg sajta. Očekujte još bolje korisničko iskustvo! Radimo na unapređenju našeg sajta kako bismo vam pružili najnovije usluge i informacije. Pridružite nam se u nestrpljenju dok radimo na ažuriranju kako bismo vam pružili svež, moderan izgled i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše iskustvo.

ZA SVE INFORMACIJE I DALJE VAM STOJIMO NA RASPOLAGANJU NA NAŠEM BROJU TELEFONA

060 54 33 335

CNC Expert

CNC EXPERT

Revolucija u industriji cnc proizvodnje

Rezultat uspeha naše kompanije je u revolucionarnom pristupu u CNC proizvodnji. Pomeramo granice tradicionalnih metoda i postavljamo nove standarde u efikasnosti, preciznosti i inovaciji.

Zadovoljnih klijenata
0

NAŠI KAPACITETI

Naša firma, ponosno zapošljava dva inženjera i četrnaest stručnih radnika. Naša opsežna mašinska oprema obuhvata dvanaest CNC vertikalnih glodalica i isto toliko CNC strugova, omogućavajući nam da efikasno zadovoljimo i najzahtevnije proizvodne potrebe

PROSTORNI KAPACITETI

Naši proizvodni kapaciteti, ukupne površine 450 metara kvadratnih metara nalaze se u blizini Smedereva, u mestu Petrijevo. Glavna prednost je blizina autoputa, koji je udaljen od naše proizvodne hale samo 5 minuta.

Tim koji pobedjuje

Aktivni i dinamični, naš tim je nepobediv u svetu CNC proizvodnje. Sa izuzetnom stručnošću i posvećenošću, neprestano pobedjujemo izazove i postavljamo nove standarde u industriji.

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Unapredite efikasnost i kvalitet vašeg poslovanja uz našu stručnost u CNC proizvodnji. Saradnja sa našom firmom garantuje preciznost i pouzdanost u svakom koraku proizvodnog procesa. Isporuka vrhunskih proizvoda je ključ uspeha u našem poslovanju. 

gotovi delovi

GLODALICE

cnc strugovi

MERNI UREDJAJI

ISTAKNUTI VIDEO

BUDITE U TOKU

linkovi

  • početna
  • o nama
  • mašine
  • 3d modeli
  • proizvodi
  • livenje
  • kontakt

naš moto

 Preciznost koja nadmašuje očekivanja. vaš cnc janković

Scroll to Top